Sinai University > Physical > المشاركة في المنتدى الخامس لكليات العلاج الطبيعي في مصر، كلية العلاج الطبيعي، جامعة التكنولوجيا والمعلومات الحديثة (MTI)

Under the auspices of Prof. Dr. Hatem Elbolok, the University President and Prof. Dr. Hala Ezzeldeen, the dean of the faculty of physical therapy, Assist. Prof Salaheldin Raslan and a delegation of the faculty represented Sinai university in the 5th Forum of PT Colleges in Egypt, Faculty of Physical Therapy, Modern University for Technology & Information (MTI) entitled “Flash 3”.12 Students represented the faculty of physical therapy, 9 of them competed in the competition and the student Abdulraham Abdullah Wins the Talent competition with beatboxing

تحت رعاية الأستاذ الدكتور حاتم البلوك، رئيس الجامعة، والأستاذة الدكتورة هالة عز الدين، عميد كلية العلاج الطبيعي، وبمشاركة الدكتور صلاح الدين رسلان، المدرس المساعد بالكلية ووفد من الكلية، شاركت جامعة سيناء في المنتدى الخامس لكليات العلاج الطبيعي في مصر، كلية العلاج الطبيعي، جامعة التكنولوجيا والمعلومات الحديثة (MTI) المسمى “فلاش 3”. شارك 12 طالبًا من كلية العلاج الطبيعي، حيث شارك 9 منهم في المسابقة وفاز الطالب عبدالرحمن عبدالله في مسابقة المواهب بالبيت بوكس.