المشاركة في المؤتمر العلمي الثالث لمنظمة “لا للإعاقة”

Sinai University > Physical > المشاركة في المؤتمر العلمي الثالث لمنظمة “لا للإعاقة”

From 17 to 18 Dec 2021
2 DAYS Conference

Under the auspices of Prof. Dr. Hatem Elbolok, the University President, Prof. Dr. Hala Ezzeldeen, the dean of the faculty of physical therapy, the faculty of physical therapy participated the 2nd Scientific Conference of “No Disability Organization”.
Prof. Dr. Hala Ezzeldeen and Dr. Nasr Awad Represented Sinai University in the conference with the presence of the faculty students.

من 17 إلى 18 ديسمبر 2021
مؤتمر يومين

تحت رعاية السيد الأستاذ الدكتور حاتم البلوك، رئيس الجامعة، والسيدة الأستاذ الدكتورة هالة عزالدين، عميد كلية العلاج الطبيعي، شاركت كلية العلاج الطبيعي في المؤتمر العلمي الثاني لمؤسسة “لا للإعاقة”.
وحضر المؤتمر السيدة الأستاذ الدكتورة هالة عزالدين والدكتور نصر عوض ممثلي جامعة سيناء، بحضور طلاب الكلية.