اجتماع للطلاب مع رئيس نقابة العلاج الطبيعي وأعضاء مجلس النقابة

Sinai University > Physical > اجتماع للطلاب مع رئيس نقابة العلاج الطبيعي وأعضاء مجلس النقابة

اجتماع للطلاب مع رئيس نقابة العلاج الطبيعي وأعضاء مجلس النقابة

Under the auspices of Prof. Dr. Hatem Elbolok, the University President and Prof. Dr. Hala Ezzeldeen, the dean of the faculty of physical therapy. On the sideline of “Ethics & Laws in PT Profession “Course, an integrated meeting was organized between the faculty students, the president of physical therapy syndicate, and the syndicates board members to discuss the role of the faculty of physical therapy in connecting the graduates and the syndicate.

اجتماع للطلاب مع رئيس نقابة العلاج الطبيعي وأعضاء مجلس النقابة

تحت رعاية الأستاذ الدكتور حاتم البلوك، رئيس الجامعة، والأستاذة الدكتورة هالة عزالدين، عميد كلية العلاج الطبيعي. وعلى هامش دورة “الأخلاقيات والقوانين في مهنة العلاج الطبيعي”، تم تنظيم اجتماع متكامل بين طلاب كلية العلاج الطبيعي ورئيس نقابة العلاج الطبيعي وأعضاء مجلس النقابة لمناقشة دور كلية العلاج الطبيعي في ربط الخريجين والنقابة.